6 decembrie 2009

Cămăși albe

Deoarece nu-mi mai pot număra cămășile albe cu cifre, cu cu centimetri, plus că multe dintre ele sunt mai mici sau mai mari decât port eu acum, am decis să fotografiez multe dintre ele și să le pun aici. Soțul meu mi-a spus aseară, în timp ce le fotografia, că el nu a realizat cât de multe cămași albe am. Ei bine, nici eu...
În mod sigur se vor simți mai bine în altă companie, deoarece a mea este foarte plicticoasă...
Va urma... sunt mult mai multe...Cămașă brodată, măsura 38, preț 35 lei - rezervată Anna

Cămașă albă fără mâneci, măsura 38-40, cu jabou și volan la mâneci, preț 35 lei - livrată Cleo


Cămașă cu volane la mâneci, dantelă aplicată pe piept și la guler, măsura 38, preț 40 lei - livrată G.Cămașă Morgan de Toi, margini cu aspect nefinisat la guler, măsura 38, preț 40 lei - livrat Iulia.
Cămașă Marks&Spencer, mâneci 3/4, măsura 40, cu jabou, 40 lei.

3 comentarii:

 1. Foarte frumoase camasile :)
  Marimi mai mici ai ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Magazinul "de Julien" va ofera posibilitatea de a va face cunoscuta munca. Daca doriti sa publicati un anut, aici este locul potrivit sa o faceti . Anuntul dumneavoastra va aparea atat pe acest blog cat si pe pagina de facebook a magazinului "de Julien". De asemenea in functie de cate voturi obtineti in concursurile noastre, postarea dumneavoastra va aparea si pe blogul magazinului "de Julien", http://www.wix.com/dejulien/blog. In acest fel speram sa aducem cati mai multi vizitatori pe pagina dumneavoastra.
  Postarea anuntului se face pe pagina de facebook "de Julien"
  ( http://www.facebook.com/profile.php?id=100002324220888&sk=wall ) de unde va fi preluat de administrator si publicat pe acest blog.

  RăspundețiȘtergere