11 octombrie 2009

Think Pink - vândut C.S.


Am urât cu mare intensitate culoarea roz primii treizeci de ani din viața mea. Și, brusc, dintr-o dată, fără explicații, lucrurile s-au schimbat total și iremediabil: iubesc rozul, iubesc cu patimă rozul. În garderoba mea și-a găsit loc culoarea fericirii, a copilăriei pierdute, a fetițelor îmbrăcate de mămici nostalgice. Acum, când privesc în urmă, văd înverșunarea cu care am privit viața atâția ani la rând ca pe o energie pierdută și imposibil de recuperat. Perioada în care a început să îmi placă rozul a fost una din cele mai frumoase din viața mea, cu un soț iubitor și vesel (chiar, de ce nu mai râdem atât de mult?), un bebeluș bucălat și roz (ha, ha), vacanțe speciale...
Așa că am decis să mai renunț la o parte din impresionanta garderobă roz, și incep cu o fustă roz cu bordură mov, cu imprimeu roz, mov și portocaliu, cu un fel de brâu din același material petrecut peste talie, dintr-un bumbac satinat și greu, care pică bine. Măsura este destul de mare, un 40-42. Bluza este roz fucsia, cu bordura de paiete pe decolteu și în partea de jos, material satin de poliester, nu se calcă, măsura M-L (mai mult M). Balerinii sunt din satin, cu un șiret încrucișat în spate, Red Herring, măsura 36, nepurtați.
Fusta: 50 lei
Bluza: 20 lei
Balerinii: 50 lei - se vor duce la Barcelona!!!

2 comentarii:

  1. Rozul este culoarea ingerilor, culoarea care te face sa ajungi pe aceeasi frecventa cu entitatile de lumina. Ma bucur ca ti-ai trezit constiinta, mult succes in continuare!Imi place blogul tau :)
    F.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de aprecieri, vad ca stii multe despre culori. Ar trebui sa aprofundez si eu...

    RăspundețiȘtergere