13 aprilie 2010

Despre treninguri

Am fost zilele trecute până la poștă, să ridic un colet cu pantofi (da, sunt o victimă, dar sunt printre prietene). În fața mea, o familie nerăbdătoare se agita în fața ghișeului, în formație completă: mama, tata, fiul de 9-10 ani. Toți, în trening. Nu orice trening: de firmă. Tatăl era fan Adidas, mama într-o ținută completă Nike, iar fiul, demn urmaș al părinților săi, în Lotto. Pantofii, tot de sport, tot cu brand-urile înscrise la vedere, dar schimbate între ei. Probabil s-au oprit acolo în drum spre mall. Țâfnoși, nevoie mare - funcționarele de la oficiu s-au mobilizat rapid când a urlat un pic mama la ele. Eu mi-am așteptat cuminte rândul...
Dar, să revenim la trening. Pentru mine, treningul e rezervat pentru mers la sală, jogging, mers pe bicicleta dacă n-ai altă inspirație, eventual ca ținută de casă în zilele cu SPM (rar, că n-am timp de sindroame de-astea).
După ce am văzut pozele cu mirele în trening m-am tăvălit pe jos de râs, însă cred că este emblematic pentru România: treningul lucios, alb, de firmă, purtat te-miri-pe-unde, fără nici o noimă. Protestez!


Pentru persoane elegante, care folosesc treningul la sport și nu la nuntă, un costum taior cu fustă Venera Arapu, stofă maro cu cusătură decorativă crem, măsura 44, preț: 100 lei. Fusta are în talie 76 cm, șold 100 cm, lungime 55 cm.



3 aprilie 2010

Paște fericit


Ouă roșii și cozonaci pufoși, o zi frumoasă și multă fericire alături de cei pe care îi iubiți și care vă iubesc la rândul lor!
Paște fericit!