26 octombrie 2009

M.J.?

Povesteam ieri de ținute amuzante, iată una pe care am inventat-o mai demult, pe care nu am mai purtat-o tot demult, dar pe care am pozat-o duminică împreună cu soțul din dotare (maaare fotograf). O postez, dar după ce am văzut pozele parcă nu-mi mai vine să renunț la ea. Mă mai gândesc, da?
Later edit: m-am mai gândit :), măsura M-L, lycra și polyester, preț 40 lei.




Brownie

Pe vremea când făceam vânzări, rochia asta avea un loc bun în garderoba mea (deși am îmbrăcat-o doar de două ori). De când m-am implicat în alte proiecte, ținutele îmi sunt mult mai relaxate, mai hippie, mai... amuzante.
Cred cu putere că ținuta pe care o alegi dimineața îți reflectă starea în care te afli, și dacă vrei să influențezi această stare, alegi o ținută în concordanță cu dorințele tale. Mă îmbrac în culori puternice cănd vreau să impresionez, în culori pastelate când vreau să cuceresc, în culori sobre când vreau să trec neobservată.



Rochie de stofă maro, are un fir auriu foarte discret trecut prin carouri și este ușor stretch. Are bordură de catifea la guler și la mâneci, nasturi îmbrăcați în catifea, cureaua este cumpărată de mine ulterior, original avea un cordon tot din catifea. Preț: 80 lei, măsura 40 (UK 12).

25 octombrie 2009

Vară indiană

Cu vremea superbă din acest weekend nu am avut deloc chef de altceva înafară de făcut poze și de distracție. Și acum îmi bate soarele în geam, am dormit o oră in plus, copiii sunt liniștiți - ce mai, o duminică perfectă. Mama soacră vine cu sfaturi de genul: "În viață, să plângi când nu te vede nimeni!" - adresate plângăcioasei mele fetițe de 8 ani - nu știu dacă vor avea vreun efect pe termen lung, dar momentan și-au atins scopul: în casă e liniște.
Cu așa o atmosferă, clar că și ținuta mea trebuia să fie luminoasă, o combinație solară de alb cu galben, fustă cu nasturi (nu se deschide până jos, ci doar primii trei nasturi) din tercot galben, se calcă ușor, partea de jos este curbă, tricou alb Pierre Cardin cu bordură galbenă la decolteu, mânecă și poale, plus un batic galben cu imprimeu albastru.
Le-am combinat de obicei cu pantofii galbeni decupați și cu o geantă de pânză, iar în zilele mai reci, cu o jachetă de in gros, în culoarea lămâii necoapte.





Fustă galbenă de tercot, măsura 40 (UK12), lei: 40
Tricou alb cu bordură galbenă, Pierre Cardin, măsura M-L, lei: 30
Batic galben cu alb și albastru, lei: 20 - expediat C.C.
Pantofi galbeni, decupați, fără toc, măsura 37, lei: 60
Geantă mare galben cu alb, pânză și piele ecologică, lei: 50
Jachetă in gros, galben-verzui, lei: 40

24 octombrie 2009

10 ani

Azi aniversăm 10 ani de căsătorie. Nunta de cositor. E ziua în care soțul îi face cadou soției un buchet de trandafiri roz, ca simbol al iubirii. Ziua în care facem un sumar al celor întâmplate până acum și planuri pentru ce va fi de acum înainte.
Într-o scurtă pauză fără cei trei copii, noi am făcut poze. Printre mușcate, căci trandafirii nu erau în unghiul potrivit. Ne-am amuzat, ne-am simțit bine, iar acum trebuie să fugim de acasă ca să sărbătorim la un sushi și un pahar de sake, cum ne-am propus.

Bluza rezervată F.N.

21 octombrie 2009

Ceilalți pantofi

Toată lumea care dă sfaturi de cum să-ți menții garderoba neaglomerată spune că, dacă nu ai purtat un lucru mai mult de un an, este cazul să-l dai. Ei bine, știu că multe persoane nu au purtat nici măcar o dată anumite lucruri, dar nu se îndură să se despartă de ele.
Mi-a luat mult timp să accept că lucrurile pur și simplu se înlocuiesc. Poate acești pantofi vor avea o șansă mai mare să fie folosiți conform destinației lor... la mine pur și simplu n-au avut noroc.
Pantofi decupați, piele, roz cu șireturi roz cu turcoaz, nepurtați, măsura 36, preț 80 lei - rezervați O.G.
Balerini negri, lac și catifea, Zara, masura 36, nepurtați, preț 80 lei, rezervați Vv.
Pantofi maro, piele întoarsă, Zara, toc cui 5 cm, nepurtați, măs. 37, preț 80 lei
Pantofi decupați de lac cu talpă de plută Colin Stewart, bleu-turcoaz, măsura 36, preț 80 lei.

Balerini "Girls just wanna have fun!", Red Herring at Debenhams, imitație piele de șarpe, un auriu discret, noi, măs. 36, preț 60 lei - cumpărati R.G.


19 octombrie 2009

Pantofi

Sâmbătă am făcut poze la pantofi. Nu eu, soțul meu. Eu am chibițat pe margine. Și au ieșit atât de frumoase, că nu-mi mai vine să-mi dau pantofii :).
Însă cantitatea de încălțări din dulap a depășit cu mult limita admisă, de vreme ce am fost pozată și într-o revistă ca exemplu de colecționară de pantofi (chiar, unde or fi pozele alea?). Așa că m-am hotărât să pun aici câteva perechi, pentru început, în ideea că vor ajunge la o destinatară iubitoare. Voi reveni cu alte câteva perechi.

Pantofi orange piele, măsura 36, preț 80 lei - vânduți R.G.


Pantofi verde fistic, piele, măsura 36, preț 80 lei


Pantofi negri, piele întoarsă, Zara, nepurtați, măsura 36, preț 140 lei, expediati MS


Nașa "mare"

Acum mai bine de un an am fost nașă de cununie la doi copii minunati. Ne-au cerut de nași cu mult timp înaintea nunții, ca să fim pregătiți, dar nu am putut prevedea că voi ramâne însărcinată cu cea de-a treia progenitură. Așa că la nuntă au avut o nașă insărcinată in luna a opta, cu băiat după două fete, și intr-o formă de petrecăreață de zile mari.
A fost foarte greu să imi aleg ținuta, și la fel de greu să îmi aleg încălțămintea în una din cele mai călduroase zile ale anului 2008. La cununia civilă am purtat o rochie de la Motivi, din mătase naturală, și o pereche de sandale comandate la Victoria's Secret. Sandalele sunt cele din poze, masura 36, satin gris-perle, piele si cristale, fără toc, dar în ciuda acestui fapt, foarte spectaculoase. Prețul este de 90 lei, a fost singura dată când le-am purtat, și îmi pare rău că nu au mai ieșit în lume, poate au noroc de-acum. - expediate Narcisa



11 octombrie 2009

Think Pink - vândut C.S.


Am urât cu mare intensitate culoarea roz primii treizeci de ani din viața mea. Și, brusc, dintr-o dată, fără explicații, lucrurile s-au schimbat total și iremediabil: iubesc rozul, iubesc cu patimă rozul. În garderoba mea și-a găsit loc culoarea fericirii, a copilăriei pierdute, a fetițelor îmbrăcate de mămici nostalgice. Acum, când privesc în urmă, văd înverșunarea cu care am privit viața atâția ani la rând ca pe o energie pierdută și imposibil de recuperat. Perioada în care a început să îmi placă rozul a fost una din cele mai frumoase din viața mea, cu un soț iubitor și vesel (chiar, de ce nu mai râdem atât de mult?), un bebeluș bucălat și roz (ha, ha), vacanțe speciale...
Așa că am decis să mai renunț la o parte din impresionanta garderobă roz, și incep cu o fustă roz cu bordură mov, cu imprimeu roz, mov și portocaliu, cu un fel de brâu din același material petrecut peste talie, dintr-un bumbac satinat și greu, care pică bine. Măsura este destul de mare, un 40-42. Bluza este roz fucsia, cu bordura de paiete pe decolteu și în partea de jos, material satin de poliester, nu se calcă, măsura M-L (mai mult M). Balerinii sunt din satin, cu un șiret încrucișat în spate, Red Herring, măsura 36, nepurtați.
Fusta: 50 lei
Bluza: 20 lei
Balerinii: 50 lei - se vor duce la Barcelona!!!

2 octombrie 2009

Zara Roma - vândut C.S.




Aici am aniversat 7 ani de casnicie și primii doi copii. N-am prea avut timp de bătut magazinele, Roma e foarte condensată, dar în același timp foarte mare, picioarele noastre au fost rupte in fiecare zi, iar cumpărături am facut putine (dar bune). La 29 de grade, italiencele cochete purtau cizme cu pantaloni strâmți si cămăși cu mâneci largi, iar eu le priveam uimită de stilul lor impecabil. Poza cu mine este de la Vatican, in cea mai obositoare zi din oraș. Tot ce am purtat in ziua aceea s-a pierdut, fiind in valiza pe care Air France a rătăcit-o in drum spre America. Îmi este incă dor de mărgelele din lemn de abanos luate dintr-o piață din Barcelona, sunt singurele pe care nu le-am putut înlocui.
Rochia in nuanțe de gri din mătase naturală am luat-o de la Zara, este un model retro, petrecută in față, lungă pană sub genunchi, mărimea 40 european, complet dublată. Decolteul are cusuta o capsă mică, o avea din magazin, probabil fabricantul s-a gândit din vreme ca nu e cazul să iasă vreun sân pe acolo. Preț: 80 LEI.